Boller i blegselleri |
Ingredienser:
|
![]() |
||||||||||||||
Tilberedning: |
4 personer |
Rør samtlige ingredienser til farsen sammen,. Lad den hvile koldt et kvarters tid og juster evt. konsistensen med mere væde |
Rens derpå blegsellerien og skær stilkene i 3-4 cm lange stykker. |
Bring letsaltet vand i kog sammen med de afskårne selleriblade, form kødboller med en spise- eller barneske og læg dem i vandet. |
Lad dem koge i 8-10 min. og tag dem herefter op med en hulske. |
Sauce: |
Bring 5-6 dl siet suppe i kog og tilsæt selleristykker og evt. en bouillonterning. |
Lad det koge i 5-6 min. og tilsæt så mælk. |
Lad det atter koge op og jævn saucen. |
Smag til med salt og peber og varm til sidst bollerne i saucen. |
Tilbehør: |
Giv tykke skiver groft hvedebrød hertil eller hvide kartofler. |