Hakkebøf som Thai-ret
   
Ingredienser:
200 gr hakket oksekød
Revet skal og saft af 1 lime
1/2 tsk currypasta
1/2 chili, hakket
1/2 fed hvidløg, hakket
1 spsk hakket koriander
Lidt olie til stegning
Thai-salat:
100 gr agurk
150 gr hvidkål
50 gr gulerødder
50 gr rød peberfrugt
50 gr. rødløg
Dressing:
1/4 dl eddike .
1/4 dl sukker
1/4 dl vand
Ca. l/4 chili, hakket
Tilberedning:                                                 
2 personer
Bland alle ingredienserne til hakkebøfferne sammen og form dem til 2 bøffer.
Skæl og skær grøntsagerne i tynde strimler.
Bland ingredienserne til dressingen sammen, så sukkeret opløses, og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten.
Steg bøfferne i lidt olie,
Tilbehør:
Kogte nudler