Krydderpaneret flæsk med stuvet spidskål |
Ingredienser:
|
![]() |
||||||||||||||||
Tilberedning: |
4 personer |
Bank flæskeskiverne ud med håndroden. |
Hak .persille, timianblade og rosmarin. |
Pisk æggene sammen med en gaffel. Rør krydderurterne i æggemassen og vend flæskeskiverne heri.. Dyp dem herefter i rasp iblandet med salt og peber. |
Tryk paneringen fast og lad kødet hvile i 5-10 min., inden det steges gyldenbrunt og sprødt på begge sider i fedtstoffet |
Stuvet spidskål: |
Rens og skyl kålen, skær den i kvarter og fjern stokken. Læg kålen i kogende, letsaltet vand og kog den mør (ca. 10-12 min.) og lad den herefter dryppe af i en si. |
Mælk og vand tilsat bouillonterning opvarmes og jævnes med meljævning. Smages til med salt og peber og evt. muskatnød og koges igennem i 10 min. |
Varm den snittede spidskål heri. |
Server kålstuvningen med det sprøde flæsk og dampede gulerødder. |
Tilbehør: |
Gulerødder |