Nu ved vi hvad kokkene laver hele dagen.
Fra morgenen blev der skrællet kartofler, lavet
tilbehør og forberedt kød og anretninger. Og så var der lige et par
a la carte frokostgæster. Så nu kan Marianne spejle 12 æg samtidig
og hendes biks er berømt. På et tidspunkt kom der 2 opvaskere samt 4
servetricer. Og så var det for sent at smutte. De næste 5 timer kan
næsten ikke beskrives, det skal opleves. Sedlerne blev bare sat på
spydet og så var det bare i gang.
2 af den 1 af dem og så en af dem. Nogen retter med forret
andre med dessert. Og det skulle jo være klart det hele på en gang
til samme bord. Og så til næste bord. Og selskabet skulle jo køre
samtidig. Vi snakkede ikke sammen. Lavede bare mad, og folk betalte for
det. Klokken 23 var vi færdige,
helt færdige. Men så havde der også været selskabet samt 40 andre
igennem lokalet.
|
![]() |